Ți-ai mai pus întrebarea: „De ce facem curent?”. De asemenea, știai că „doar” în cultura noastră populară există acest fenomen? (de fapt, în Balcani la câteva popoare). Iar mai interesant este că alte popoare nici nu au auzit de așa ceva! Eu am întrebat mai multă lume în Anglia, dar nici acolo nu se știe despre curent! 

Tu ai vreun răspuns plauzibil la această întrebare? Sigur există multe răspunsuri! Unul ar fi că există legătura între urechi, iar aerul traversează tunelul. Altul ar fi că timpanele încep să vibreze ca nebunele… Și câte și mai câte, la fel de hazlii… 

Dar hai să-ți dau eu un răspuns care, dacă ești suficient de sincer(a) cu ține insu(a)ți, îți va provoca un Ahaaa! Ce îți va opri acest program din subconștient! 

Răspunsul direct este: Englezii nu fac curent pentru că nu știu de el! Simplu! LUCRURILE PE CARE NU LE ȘTII NU AU EFECT ÎN VIAȚA TA! Copiii care nu au fost învățați de părinți că există Bau-Bau, nu au această frică! Însă, e cu totul altceva la copiii care vor auzi toată ziua de la mama lor să ia o haină pe ei când merg afară, ca să nu răcească. Cu toate că s-a întâmplat să iasă de sute de ori în pielea goală să se joace în zăpadă, fără a păți nimic. În momentul în care vor uită haina, învățăturile mamei vor fi acolo în subconștientul lor, vor instala frică. Deci,vor crea conflictul și vor produce acea răceală. Bun motiv de confirmare pentru biata mama: „No vezi? Ce ți-am zis că o să răcești dacă nu ai grijă?”. 

Să-ți mai dau două exemple:

  1. Trăiești într-un loc unde există ciocane, deci chiar dacă nu știi că ești lovit de un ciocan, vei fi afectat. Dar, dacă trăiești în jungla amazoniană unde nu sunt ciocane, deci nu știi de ele, cum te-ar putea afecta dacă nu sunt? 
  2. Să presupunem că faci cancer tu și prietenul tău. Tu nu știi că ești bolnav. El își face niște analize unde se descoperă problema. Frica și tratamentele îl ucid în alte 3 luni. Tu însă o să trăiești mai departe, o să supraviețuiești bolii pt că nu ai aflat de ea… (acest exemplu se bazează pe un caz real).
https://terapieinarmonie.blogspot.com/2019/06/de-ce-ii-iau-curentul-doar-pe-romani.html

Când vii în România și auzi că toată lumea face curent, începi să te interesezi despre fenomen, cercetezi, afli despre mai multe cazuri. Iar toate aceste lucruri nu vor face decât să îți instaleze în subconștient convingerea limitativă și frica legată de curent. Te mai și bucuri: „Ce bine că am aflat!”, bietul de ține… Iar de acum încolo vei fi atent la orice adiere căci ai devenit mai conștient, nu?… Și Doamne ferește să stai într-o mașină cu geamul coborât că vei avea cu adevărat probleme, ți-ai programat subconștientul pentru asta!

Unii oameni au auzit că faci curent de la problemele cu dinții ori urechile netratate. Se vor asigura să-și rezolve aceste probleme, din frică. Apoi vor respira „ușuratici” și într-adevăr nu vor mai face simptome. Ei ȘTIU că nu mai pot face curent odată rezolvate acele probleme. Deci, nu vor mai avea o stare conflictuală. Starea conflictuală creată de faptul că ȘTII unele lucruri e cea care îți provoacă probleme. Convingerile tale, și nu situația în sine vor provoca reacția organismului. 

Exemple: 

  • ȘTIU că voi răci dacă ies fără haina 
  • ȘTIU că voi face curent dacă stau cu geamurile deschise și am dinți netratați 
  • ȘTIU că voi primi gripa dacă tușește spre mine unul bolnav, etc etc). 

E simplu, așa-i? Este vorba despre o credință limitativă ce îți programează subconștientul exact pentru lucrul de care ți-e frică. De ce ți-e frică nu scapi, spune o zicala pe bună dreptate. Și ce e de făcut? În primul rând, să înțelegi și să conștientizezi cum funcționează, pentru a avea acel moment de Ahaaa! iar apoi, să fii atent, prezent în viața ta când se va mai întâmplă să fii într-o situație de acest gen. Iar, după o perioadă, subconștientul tău o va da uitării. Încheie programul, de fapt, pentru că subconștientul nu uită nimic niciodată. Ai stocată toată viața ta acolo și nu vei mai avea cum să faci curent! Funcționează 100% iar partea bună este că nici nu trebuie să mă crezi, ci poți să încerci chiar pe ține!… Succes!   

.Cu drag, Paul 


Ai o părere, o întrebare, o idee, o nemulțumire, o critică? Comentează mai jos, împărtășește cu noi, ceilalți!

Dacă ți-a plăcut articolul, înregistrează-te cu emailul tău ca să afli din timp când postez ceva nou. Ca semn de apreciere, vei primi GRATUIT Metodă Focus Pdf, care te va învăța cum să scapi instant de durere.  

Despre Autor

Paul Costea

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei Să Citești Mai Multe Articole De Acest Gen?

Citește Și Articolele Următoare

>