Se întâmplă în multe cazuri să suferim mulți ani după persoanele pierdute din viața noastră – fie că și-au pierdut viața, fie că am decis să nu mai ținem legătura. Unii dintre noi ne putem îmbolnăvi din această cauza, sau poate și mai rău… De ce? Pentru că nu ne încheiem afacerile cu acele persoane “pierdute”. 

Cum să depășim acea perioadă grea, fară să ne îmbolnăvim? 

Prin jelirea persoanei pierdute!

Procesul de jelire înseamnă eliberarea pierderilor, suferințelor, durerilor din trecut prin jelirea lor în întregime.

Acesta se face pentru persoanele dragi, pe care le-am pierdut, pentru a ne elibera de suferința pierderii lor. Aici se includ persoanele în viață: foste relații, persoane dragi care nu mai vorbesc cu noi din supărare sau pur și simplu viața ne-a dus pe căi diferite. Dar mai ales persoanele pe care le-am pierdut prin trecerea lor în neființă.  

Și cum anume să te eliberezi prin jelire? 

Dacă persoana a decedat, trebuie să mergi la mormântul ei. Acolo, începi să vorbești cu persoana dragă – îi spui tot ce regreți, de ce lucruri iți pare rău. Îi spui tot ce ai fi vrut să îi spui și nu i-ai spus, ce a însemnat pentru tine, ce ai pierdut prin plecarea ei. Dar spune-i și despre lucrurile cu care te-a supărat – ce a făcut ori nu a făcut. 

Apoi îi ceri iertare pentru tot. Mulțumește-i pentru clipele frumoase, pentru dragostea ei. La final, ia-ți rămas bun și împacă-te cu ideea că a plecat atunci când i-a fost scris, într-un loc unde oricum vă veți reîntâlni în curând. 

Dacă persoana încă trăiește, dar a plecat definitiv din viața ta, ori nu te mai vrea în viața ei, jelirea se poate face având în fața ta o poză a acelei persoane. Procesul este același, cel explicat mai sus în cazul persoanelor decedate. Spune-i tot ca și cum ai avea persoana respectivă în fața ta – ce regreți, ce a însemnat pentru tine plecarea ei. După aceea, la final cere-ți iertare, mulțumește-i pentru clipele petrecute împreună – și ia-ți rămas bun. 

Însă, aș vrea să înțelegi un lucru important: fiecare persoană din viața ta reprezintă un set de nevoi. Conștientizând aceasta, vei putea observa că nevoile tale sunt satisfăcute prin alți oameni dragi din jurul tău. 

Ce înseamnă asta? Că persoana pierdută trăiește mai departe prin cei dragi ție. Adică ceea ce ai iubit în ea vei găsi și în ceilalți. 

Această înțelegere te va ajuta de asemenea, pe lângă jelire, foarte mult în detașare și eliberare.

Procesul de jelire poate dura o oră, 2, 3, chiar și 4 ori 5 ore. Cu siguranță va fi însoțit de mult plâns și multă durere. Dar la final, ceva interesant se va întâmpla în conștiința ta – vei simți o ușurare, te vei simți eliberat(a). Chiar daca va rămâne o rană în psihicul tău, acea rană se va vindeca mult mai ușor și mult mai repede.

Sper că această informație te va ajuta să treci peste suferința pierderii cuiva drag. Dacă ai nevoie de îndrumare și simți nevoia de mai mult sprijin în acest proces, nu ezita să mă contactezi. Sunt aici pentru tine!

Cu mult drag, Paul


Ai o părere, o întrebare, o idee, o nemulțumire, o critică? Comentează mai jos, împărtășește cu noi, ceilalți!

Dacă ți-a plăcut articolul, înregistrează-te cu emailul tău ca să afli din timp când postez ceva nou. Ca semn de apreciere, vei primi GRATUIT Metodă Focus Pdf, care te va învăța cum să scapi instant de durere.  

Despre Autor

Paul Costea

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei Să Citești Mai Multe Articole De Acest Gen?

Citește Și Articolele Următoare

>