Ți-ai pus vreodată întrebarea: când și de ce mâncăm?

De poftă? – Uneori

Din plăcere? – Daaa

Din obișnuință? – Cu siguranță

Pentru că e un ritual? – În multe familii, da…

De foame? – De obicei

Pentru că ne simțim singuri? – Fără să fim conștienți de acest lucru, da!

De supărare, de tristețe? – Se întâmplă, nu de puține ori

Pentru că ni se dă, ni se oferă? – Oh, daaa. Nu e frumos să refuzi lumea. 

Pentru a supraviețui? – Așa credem că da, așa am fost învățați, așa ni s-a transmis de generații.

Pentru că mâncarea ne oferă energia necesară funcționării corpului? – La fel, tot așa credem…

Cercetările arată că în momentul de față există pe pământ în jur de 10000 de oameni care nu au mai pus hrană în gură de ani de zile. Conform științei, organismul nu ar rezista mai mult de o lună fără hrană. Ce fac acești oameni? Cu ce sunt ei speciali? Ar fi posibil acest lucru pentru toată lumea? Nu știu sigur. Probabil este vorba de adaptare. Dar acest fapt ar schimba total viața pe pământ pentru că, în momentul de față, trei sferturi din populație se zbate pentru obținerea hranei necesare supraviețuirii.

Jasmuheen, maestru spiritual contemporan din Australia, are chiar și o metodă de 21 de zile prin care te învață trecerea la hrana cu prana – energia cosmică. Poate îți vine greu să crezi! Oricum, această trecere nu se poate face fără un anumit nivel de conștiință. Iar nivelul de conștiință nu e totuna cu nivelul de inteligență. O persoană pragmatică, rațională, autoconsiderată inteligentă, sceptica (cu ceilalți, nu și cu propriile convingeri, teorii) nu vă putea înțelege și experimenta aceste lucruri.

În urma multor cercetări efectuate în această direcție, s-a observat că hrana ne oferă doar 10% din necesarul de energie al organismului. Dar de unde provine diferența? Problema este larg dezbătută. 

Cercetările au dezvăluit două surse oferă energia necesară funcționării corpului:
  • Una este lumina solară. Incredibil dar posibil, celulele noastre se pot adapta la a capta energia solară, într-un mod similar plantelor. 
  • A doua sursă este energia cosmică, universală, ce ne înconjoară, pe care a descoperit-o Nicola Tesla. 

Elita – cei ce au de profitat – încearcă să țină secretă această sursă de energie infinită. Altfel, cum ar putea ține în control și sclavie turma umană, dacă aceasta ar afla și ar folosi energia liberă? Ar mai fi sărăcie, foamete și sclavie dacă am avea la dispoziție energia liberă, chiar fără trecerea la tipul de alimentație amintită?

Când vom depăși acel nivel de conștiință în care ne identificăm total cu materia, viața va avea o altă formă. Iar aici mă gândesc la folosirea în mod gratuit, la scară largă, a energiei cosmice și nu la a nu mai mânca. 

Închipuie-ți o viață în care nu ți-ai mai sacrifica timpul la lucru, muncind 10 ore pe zi doar pentru a-ți putea satisface nevoile de energie – hrană, combustibil, curent, gaze, și multe altele. Ai avea timp pentru tine, pentru a trăi, a fi liber, a evolua, a te ocupa de pasiunile tale. Munca pentru tine ar însemna doar pasiune, ai munci cu bucurie doar ce ți-ar plăcea.

E posibil că pentru multă lume să pară o fantezie, o utopie ce am scris, dar e una din posibilitățile infinite ale universului și trebuie să avem acest lucru în vedere. În acest sens, există ca și posibilitate, chiar dacă nu se va transpune niciodată în viața cotidiană, universul alegând o varianta diferită de evoluție. O altă posibilitate este și anihilarea totală, deoarece Pământul are suficiente resurse pentru a susține toate necesitățile omului, dar nu și lăcomia lui. 

Ți-am dat de gândit?  

Dacă ai întrebări legat de acest subiect, nu ezita să mă contactezi. Sunt aici pentru tine!

Cu mult drag, Paul


Ai o părere, o întrebare, o idee, o nemulțumire, o critică? Comentează mai jos, împărtășește cu noi, ceilalți!

Dacă ți-a plăcut articolul, înregistrează-te cu emailul tău ca să afli din timp când postez ceva nou. Ca semn de apreciere, vei primi GRATUIT Metodă Focus Pdf, care te va învăța cum să scapi instant de durere.  

Despre Autor

Paul Costea

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vrei Să Citești Mai Multe Articole De Acest Gen?

Citește Și Articolele Următoare

>