Modul Special 1 - Sistemul Digestiv - 10 iulie


Webinaruri LIVE - "Module Speciale"

- înțelegerea în profunzime a organelor și tesuturilor corpului uman -

Tabăra De Resetare


În cadrul acestor Module Speciale, vom intra mai în profunzime în înțelegerea funcționării biologicului. Astfel vei primi soluții pentru a opri procesele de îmbolnăvire. 


Vei beneficia de o înțelegere temeinică, care te va ajuta mult atât în ce privește sănătatea ta, cât și a celor dragi ție!


Modulele Speciale este format din 10 sesiuni care se vor desfășura LIVE, în timpul weekendurilor.


Starea de sănătatea nu înseamnă doar absența bolii, ci realizarea stării de armonie pe toate nivelurile ființei umane

Corpul uman este alcătuit din mai multe sisteme, care la rândul lor sunt compuse din organe și țesuturi. Fiecare în parte îndeplinește un rol important în procesul de supraviețuire. Menținerea sănătății și a bunei funcționări a organismului depinde de modul în care percepi tu lucrurile. Tocmai de aceea trebuie să acorzi o atenție deosebită corpului tău, ca tu să fii sănătos și echilibrat.  

Organele și țesuturile se pot îmbolnăvi în urma unor conflicte nerezolvate, înmagazinate în subconștientul tău. Problemele care apar în viața ta se tot aduna, iar la un moment dat nu le mai poți face față. Atunci emoțiile devin greu de gestionat și se vor stoca pe organele și țesuturile tale. 

Doar știind cum să-ți gestionezi corect emoțiile, vei reuși să faci față problemelor create de evenimentele prin care treci. Astfel organele și țesuturile tale nu vor mai fi afectate din cauza conflictelor, prin urmare ele își vor putea îndeplini rolul lor menit în organism. 

Ofertă Specială! Înscrie-te acum și beneficiezi de până la 10% Reducere!

De ce este important să știi la ce emoții și conflicte reacționează organele și țesuturile tale din corpul tău  

Gestionarea greșită a emoțiilor îți creează tot felul de conflicte. Din cauza acestor conflicte apare simptomul, care vrea să te anunțe că ceva nu e în regulă în corpul tău. 

În momentul în care știi cum funcționează organele și țesuturile, vei înțelege mesajele pe care ți le transmite corpul prin simptom. 

Fiecare organ și țesut din corpul tău are funcția lui biologică. Aceste Module Speciale te vor ajuta să înțelegi ce fel de conflicte și emoții îți îmbolnăvește un organ și țesut anume și cum să îți gestionezi corect emoțiile. 

Odată ce ai depistat conflictul care ți-a creat boala și ai rezolvat acel conflict - făcând pace în interiorul tău - vei intra în faza de vindecare. Iar Organele și țesuturile  tale vor reveni la starea lor inițială. Înțelegând toate aceste principii, TU te vei putea bucura de o viață echilibrată, liniștită și sănătoasă. 

Lista cu Modulele Speciale

Sistemul Digestiv 

Subhead 

Despre sistemul digestiv in general - functia lui 

- emotiile 

- cauzele imbolnavirii 


Sistemul conjunctiv (osos+muscular)

Subhead 


Despre sistemul conjunctiv in general - functia lui 

- emotiile 

- cauzele imbolnavirii 
Subhead

Respirația dinamica (sau h0l0tropică) presupune o respirație forțată și foarte profundă, într-un ritm continuu. Aceasta îți va produce o hiperventilare a creierului și a celorlalte celule din organismul tău.

Hiperventilarea te va duce la stări de conștiință pe care nu le poți produce în mod natural. Îți va genera stări de conștiință înalte care conduc la schimbări ale realității.

Vei continua cu această respirație intensă până ajungi la acea hiperventilație. Apoi te oprești ca să stai în stare de prezență și observare.

Respirația hipotropica este ghidată de Shamani.

Bazele Vindecării Holistice

Nivelul Tău De Sănătatate Este Direct Proporțional Cu Nivelul Tău De Conștiință


Sănătatea ta depinde de tine. Conștiința te-a creat cu un corp perfect - fără boli.


În spatele fiecărei boli se află conflicte emoționale și programe create în subconștientul tău și primite de la străbuni.


Ele îți crează bolile și suferințele. Doar înțelegând aceste lucruri, vei ști cum să elimini cauzele și să ajungi la eliberare. 

În această etapă a taberei vei afla care sunt legile pe baza cărora funcționează viața, cum îți formezi realitatea și cum te îmbolnăvești. Vei înțelege cum să te vindeci natural - fără medicamente.

Informațiile din cursul Bazele Vindecării Holistice, explicate de Paul, vor fi prezentate pe ecran. Cursul este interactive. Se vor dezbate și întrebările primite în formularul pe care l-ai completat la înscriere. Nu te îngrijora, vei beneficia de anonimitate dacă preferi acest lucru.


Ceremonii Shamanice

Modificări De Conștiință Pe Tărâmuri Spirituale

Ceremonia shamanică este o practică în care se ating stări modificate de conștiință printr-o technică extatică, ce face legătura cu tărâmurile spirituale. 

Shamanii, îndrumătorii ceremoniei, sunt intermediari între lumea umană, în care trăim, și lumea spiritelor invizibile folosind tehnici de vibrații și energii.

lătorie shamanică te ajută să fii în momentul prezent și să ai o stare de spirit centrată. Îți va deschide un spațiu pentru a trăi așa cum alegi tu - nu cum îți dictează mintea. Este unul dintre cele mai mari daruri pe care ți le poți oferi ție și celor din jur.

Meditatie Shamanică

Conexiune Spirituală Pentru Vindecarea Minții Și Stresului Extern


Meditația înseamnă a sta cu tine în ceea ce ești tu cu adevărat. Ea accesează acele zone de liniște interioară care se afla adânc în tine.

Meditația șamanică ghidată, sau călătoria șamanică, este o tradiție veche de vindecare. Ea implică conexiune și îndrumări de la spirite, inclusiv strămoși, bătrâni, zei, zeițe, ghizi spirituali, animale de putere (vulturul, jaguarul, pasărea colibri și șarpele) și îngeri. Aceasta se concentrează pe utilizarea unei conexiuni spirituale pentru a-ți vindeca mintea, să faci față stresului extern și să-ți înțelegi sinele și lumea.

Cu ce te alegi din meditația shamanică: 

 • Minte Calmă și Limpede - experimentezi pacea interioară și te eliberezi de regretele trecute sau grijile viitoare, stres și anxietate.
 • Fericire -  cunoști bucuria zilnică, ca o experiență directă. Înveți instrumente practice, care îți produc fericire, aici și acum.   
 • Prezentă - îți observi sinele, senzațiile, emoțiile proprii, respirația interioară, te focusezi pe gândurile proprii și nu pe alungarea lor -  doar le observi. 
 • Conexiune - Te simți mai plin de energie și mai viu. Relațiile tale se îmbunătățesc, stresul este redus, starea de spirit este îmbunătățită și experimentezi o plăcere sporită în fiecare zi.


Yoga

Yoga este o disciplină spirituală, care se concentrează pe aducerea armoniei între minte și corp. Este o artă și o știință extrem de subtilă a vieții sănătoase.

În aceste vremuri de stres și incertitudine, energiile tale emoționale pot fi dezechilibrate.

Practicând yoga poți îmbunătăți diferite aspecte ale bunăstării și inteligenței spirituale. Vei avea o perspectivă mai pozitivă asupra vieții, fericire în interior și niveluri mai scăzute de anxietăți existențiale.

Pozițiile aliniate cu respirația servesc pentru a-ți trezi membrele adormite și a-ți trezi conștientizarea. Devii pe deplin integrat și conștient.

Practica va fi structurată in 3 parti. Se vor aprofunda  3 dintre cele 8 ramuri yoga, referitoare la:

 • asane - posturi corporale pentru mobilizarea spatelui si a coloanei vertebrale, menite să armonizeze întregul corp
 • pranayama - controlul suflului si al energiilor in corp ( lucrul cu prana - energia vietii)
 • meditatia - importanța meditației  si integrarea ei in viata cotidiană si vom puncta câteva elemente care raspund la intrebarea “Cum medităm corect?”

Recuperarea Naturală A Vederii

- cu Flavius Adrian Țurcanu


Flavius Țurcanu deține site-ul educatiavederii.ro și este cel mai mare specialist din România în recuperarea naturală a vederii. Folosește o metodă unică - în România și nu numai - prin care combină, cu rezultate excepționale, terapia emoțională, alimentația sănătoasă și exercițiile oculareÎn discursul său de 3 ore te va introduce în lumea minunată a ochilor tăi și te va ajuta să înțelegi dintr-o perspectivă nouă, diferită, ce trebuie să faci exact pt că să-ți simți ochii cât mai odihniți și cât mai flexibili. 

Vei înțelege cât de importante sunt chiar și cuvintele în formarea percepțiilor noastre și în problemele de vedere.  


Ești Pregătit i Învingi Fricile Și i Transformi Viața Complet?

Ce Spun Cei Care Au Participat La Tabăra de Resetare

Tabara de resetare din Februarie a avut un mare success. Cu totii am trait niste experiente care ne-au schimbat viata. Iata cateva din parerile celor care au fost prezenti...

"Tensiunea creata in ultimii 2 ani (2020-2021) si-a spus cuvantul si in viata noastra. Eram absorbiti de evenimente, iar tabara lui Paul pot sa spun ca a fost salvarea noastra, a familiei. Ne-a transformat total viata! Simt din nou bucuria vietii, vad o speranta in viitor, iar lucrurile se schimba in bine pe zi ce trece. Iar, cel mai important, am iesit din frica, lucru pe care nu il intelegeam inainte. Am plecat la tabara cu multe asteptari si pot sa spun ca toate s-au indeplinit cu mult peste ce as mi-as fi imaginat. Intr-un cuvant, a fost magic! Iti multumesc, Paul! Esti minunat si faci o treaba extraordinara pentru noi, pentru umanitate!"

Zoltan

"Eu am avut incredere in potentialul acestui om, numit Paul, pentru ca il stiam de mai mult timp si ne-am mai intersectat! Si totusi, a reusit sa imi creeze multe surprize placute. Lacrimi peste lacrimi am varsat in mai multe randuri, ba de eliberare, ba de bucurie, de fericire! Tabara a fost intensa inca din prima zi, cand am participat la mersul pe jar si la cacao party. Paul zicea ca telul mersului pe jar era sa realizam cat de iluzorii sunt fricile noastre. Si a avut dreptate! Iti multumesc pentru tot si abia astept urmatoarea tabara!"

Elena

Programul Taberei

1

Ziua 1

13:00 - 18:00 - Sosirea participanților  

18:00 - 19:00 - Cina

19:00 - 20:00 - Ceremonia de introducere si instructaje legate de tabără

20:00 - 21:00 - Ceremonia de mers pe jar

21:00 - 24:00 - Cacao Party

2

Ziua 2

9:30 - 12:00 - Respirație dinamică supravegheată de shamani

12:00 - 13:00 - Pauză pentru masa de prânz

13:00 - 14:00 - Pauză de relaxare

14:00 - 19:00 - Prezentarea cursului Bazele Vindecarii Holistice - cu Paul 

19:00 - 02:00 - Ceremonii shamanice

3

Ziua 3

10:30 - 12:00 - Sesiuni de integrare - împărtășirea experiențelor avute în seara precedentă,,                               asistate de Paul 

12:00 - 13:00 - Pauză pentru masa de prânz

13:00 - 14:30 - Pauză de relaxare

14:30 - 18:00 - Diverse exercitii surpriza/provocatoare de eliberari emotionale directe si                                     profunde.

19:00 - 02:00 - Ceremonii shamanice

4

Ziua 4

10:00 - 12:00 - Yoga și meditație ghidate de shamani 

12:00 - 13:00 - Pauză pentru masa de prânz

13:00 - 14:30 - Pauză de relaxare

14:30 - 17:30 - Predare cursuri legate de recuperarea naturală a vederii, cu Flavius Turcanu.

19:00 - 02:00 - Ceremonii shamanice

5

Ziua 5

10:00 - 12:00 - Sesiune de integrare și ceremonialul de încheiere a taberei.

12:00 - 13:00 - Masa de prânz care include o surpriză plăcută.

Echipa Noastră

Eu și invitații mei speciali vom fi alături de tine, te ghidam pas cu pas și -ți oferim tot sprijinul de care ai nevoie.

- Paul, organizatorul taberei

Paul Costea  

Life Coach și Hipnoterapeut

Creatorul cursului Bazele Vindecării Holistice.

Fiind un coach spiritual, el ajuta oamenii care vor -și vindece viața conștient, natural - fără medicamente. 

Specializat in: Conscious Healing, Noua Medicina Germanica (Cauzele Emoționale Ale Bolilor), Recall Healing și Hipnoterapie. 

Bodhi si Jameen

Shamani Profesioniști

Aflați pe calea spirituala de peste 15 ani, din care, peste 5 ani de conviețuire în ashramul lui MOOJI din Portugalia, cu studii de shamanism în școlile din Jungla Amazoniana, iți vor oferi serviciile lor cu pasiune și profesionalism.

Flavius țurcanu

Master Coach în Educația Vederii

PIONIER și cel mai bun SPECIALIST din Romania în recuperarea naturala a vederii printr-o abordare holistică.

Integrează în abordarea exercițiile oculare, schimbările pe plan alimentar, și gestionarea inginereasca a emoțiilor.

Ce ne spune invitatul nostru special,

Shamanul Bodhi:

"Intră in lumea sacră a naturii tale, prin ceremonii și ritualuri shamanice de vindecare. Te invităm intr-o călătorie magică cu susținerea noastră. 

Mulți dintre voi au mai experimentat si au simțit prin trăire directă cum ne susțin in călătoria de autocunoastere și reîntoarcere "acasă" minunatele sesiuni de respirație (vom invata si experimenta mai multe tipuri de respiratie). Spun "minunate" pentru ca sunt transformatoare datorită cantității imense de prana adusa in corp. Prana creează mai mult "spațiu" interior, putem observa ușurința, eliberarea, claritatea, stabilitatea și coerenta care se instalează .

Respirația este inima noastră,  susținătoarea vieții. Prin aceasta călătorie, accesam corpul emoțional, prin respirație accesam subconștientul nostru: emoții care sunt blocate,  traume din corp, nasterea - daca a fost grea, vieți anterioare, putem accesa o parte bucuroasă din viitor, talentele noastre. AERUL - spiritul lui Dumnezeu. Atunci când vrea sa influențeze corpul, mintea o poate face prin controlul respirației. De asemenea prin controlul respirației ne putem liniști mintea.

" Dacă respirația ta e limitată în vreun fel, tot asa iti va fi si viața."( Michael Grant White)

Zâmbete!

"Parca am asteptat aceasta tabara o viata intreaga. Isi merita pe deplin numele de tabara de resetare. Asta si face: ne reseteaza la o noua viata, dincolo de ce imi puteam imagina. Nu am crezut ca in 5 zile se poate face asa o transformare in constiinta! M-a lovit profund tot ce am experimentat in aceste zile! Iar cel mai interesant este exact ce spunea Paul, ca, pe langa pacea interioara pe care o vom avea dupa tabara, ni se va schimba chiar si realitatea fizica. Este incredibil cum se aseaza lucrurile. Daca pana la tabara imi apareau o gramada de situatii de stres, dupa tabara au venit din ce in ce mai rar. Nu credeam ca exista asa ceva. Paul, iti multumesc din suflet. Esti deosebit!"

Maria P.

"Scriu aceste randuri printre lacrimi de bucurie si de eliberare. Ceea ce am experimentat la aceasta tabara a fost dincolo de tot ce as fi putut intelege cu mintea constienta. Atat Paul cat si shamanul sunt foarte profesionisti in ceea ce fac. Am plans, am ras, am avut toate emotiile posibile… si m-am eliberat. Chiar daca eram de o vreme pe calea spirituala, abia acum face sens tot ce stiam inainte de tabara. Si pot sa spun ca eram in capcana spiritualitatii, la fel ca multi altii. Acum vad mult mai clar lucrurile si stiu exact calea pe care voi merge. Paul, te saluta un om liber."

Lumi

O Călătorie Magică Care Îți Va Transforma Complet Viața...

Din această experiență unică te vei alege cu o elibrare profundă, fă frici; plină de liniște, pace și armonie.

După această tabără de resetare, nu doar interiorul tău ți se va schimba, ci și realitatea ta fizică. De ce? Pentru realitatea fizică este proiectată de către realitatea interioară. Astfel, odată instalată liniștea și pacea în interior, realitatea fizică se va alinia cu aceasta.

Informațiile teoretice de la tabără vor fi hrană pentru minte. Înțelegerea acestora alungă panica și frica și aduce liniște și pace.

Multe din exercițiile taberei au rolul de a surprinde și calma egoul tău. La nivel celular, ai stocate multe emoții, iar diversele exerciții fizice vor elibera acele emoții.

Meditațiile și yoga îți vor hrăni sufletul - partea ta sprirituala - și în urma acelor exerciții vei simți împlinire.

Toate acestea la un loc vor produce o profundă transformare la întreaga ta ființă.

De asemenea și alimentația are un rol foarte important în sănătatea ta. Acesteia îi vom da o atenție deosebită - vom avea mâncare pregătită cu grijă și cu multă iubire de către profesioniști.

Ceremonialurile shamanice te vor duce în alte dimensiuni ale existenței, dincolo de cea fizică. Acest lucru - pe lângă transformarea la nivel celular - iți vor produce o profundă transformare în conștiință.

Beneficiile taberei vor fi observate imediat - atât în starea ta de sănătate, în starea ta de bine, cât și în felul cum vei vedea lumea. Nu vei mai fi aceeași persoană, ci vei deveni stăpân pe tine, liber, fără panică și frici.

prețul Taberei

RON

3499

 • Cazare la pensiune pentru 5 zile 
 • Mic dejun - gamă variată de fructe
 • Masă de prânz în regim vegan 
 • Activități și ceremonii oferiți de shamani profesionisti
 • Prezentare Flavius Țurcanu - specialist in recuperarea naturală a vederii 
 • Support 24/24 din partea echipei 
 • Access in grupul de studiu NMG timp de 2 luni 
 • Certificat de Participare la cursul "Bazele Vindecarii Holistice"
Basic

$ 89.99

/mo

Simple, fast and effective flexible move

 • Working time 24/7 all days
 • Free Tea & Coffee
 • Max 15 team members
 • Superfast wifi
 • Free Kitchen
Premium

$ 189.99

/mo

Simple, fast and effective flexible move

 • Working time 24/7 all days
 • Free Tea & Coffee
 • Max 15 team members
 • Superfast wifi
 • Free Kitchen
Exclusive

$ 289.99

/mo

Simple, fast and effective flexible move

 • Working time 24/7 all days
 • Free Tea & Coffee
 • Max 15 team members
 • Superfast wifi
 • Consultance

Ofertă Specială! Plătești doar 3299 RON, dacă plătești avansul cu o luna înainte de începerea taberei!

EXTRA

REDUCERE

Recuperează-ți Investiția și Ajută și Pe Alții!

🍀 Primești un bonus de 200 lei pentru fiecare persoana înscrisă la recomandarea ta. Prin asta, cei ce vor ajuta alti oameni, se vor ajuta și pe ei înșiși. Eu consider mai important este ce producem în societate prin asta și nu banul în sine.


* Notă: pentru aceste extra bonusuri, te rog contactezi în privat!

GARANTAT 

100%

 BANII INAPOI

100% Satisfăcut sau Compensație din Prețul Taberei 

Dacă nu ești mulțumit, te voi compensa cu peste 30% din prețul taberei, oferindu-ți cursul Bazele Vindecării Holistice ( în valoare de 599 lei), precum și o consultație bonus (în valoare de 599 lei). 

Tabăra de Resetare din Februarie 2022

Ce Spun Cei Care Au Participat La Tabăra de Resetare

"Mdaaa. Tot ce stiam despre realitate s-a clatinat la aceasta tabara tinuta de Paul. Am realizat ca traim o iluzie, o viata care nu este a noastra. Acum am inteles, in sfarsit, de ce vedem noi toti lumea asa cum o vedem, cate lucruri, idei, convingeri ni se baga pe gat, cat de usor putem fi manipulati! Am demontat din temelii mitul ca barbatii nu plang, pentru ca am plans ca un copil de mai multe ori in acele zile si nu imi este rusine de acest lucru. Din contra, o spun clar si raspicat! Paul, omule, sigur esti om?"

Iulian

"Problema mea cea mare era depresia, pe care o aveam de ani de zile. Asta era asteptarea mea, sa o las acolo. Din teoriile prezentate a doua zi de tabara deja am inteles foarte multe si am avut o gramada de constientizari. Lucrurile au inceput in se aranjeze in capul meu. Paul parca mi-a transmis energia lui, care mi-a cuprins tot corpul. Zi dupa zi m-am simtit tot mai linistita si mai libera. Toate exercitiile au avut un impact profund asupra mea si pot sa spun cu mare bucurie ca am lasat acolo depresia si ii multumesc lui Paul pentru asta. Este incredibil! Recomand aceste tabere tuturor celor care vor sa faca ceva cu viata lor, care vor sa schimbe ceva, sa iasa din victimizare si din zona de confort, care vor sa se vindece! Iti multumesc, Paul!"

Maria K.

Certificat De Participare

La sfârșitul taberei vei primi un Certificat de Participare care atestă prezența ta la cursul "Bazele Vindecării Holistice". 

Va fi o dovadă  ai toate cunoștințele despre cum funcționează biologicul tău, cum -ți rezolvi conflictele și cum  eviți îmbolnăvirea

Întrebări Frecvente (FAQ)

Nu îmi voi arde tălpile la mersul pe jar?

Trebuie să mai duc mâncare și lichide cu mine de acasă?

În caz că vin cu trenul sau avionul, care sunt procedurile?

Pot participa dacă am probleme actuale de sănătate?

Pot participa dacă mă aflu sub medicație?

În caz că mă răzgândesc, ce se întâmplă cu avansul meu? 

Când se plătește avansul și diferența? 

>